Visgraat parket: ambachtelijk gelegd!

Wij staan bekend om onze ambachtelijke parketvloeren. Dit is dan ook waar ons hart ligt en waar we trots op zijn.Een visgraat patroon is het meest gebruikte patroon. Of het nu om een enkele, dubbele of reuzenvisgraat gaat, wij leggen deze vloeren met liefde.

Tapis visgraat parket vloer

De meest traditionele manier om een visgraat vloer te leggen is als tapis systeem. Hierbij word eerst een ondervloer van b.v. Eiken mozaïek of spaanplaat gelegd. Daarna word het parket erop gelijmd en gespijkerd. Dit geheel word dan ter plekke stofvrij geschuurd en afgewerkt met lak of olie.

Lees verder voor meer informatie en voorbeelden van Tapis visgraat parket vloeren.

Q2 visgraat parket vloer

Visgraat parket is  tegenwoordig ook als multiplank/duoplank verkrijgbaar. Hierbij is het parket in de fabriek al op een onderlaag van multiplex geplakt. Doordat het hout vaak iets dunner is dan bij Tapis parket ontstaat hierdoor een systeem dat uitermate goed geschikt is voor vloerverwarming.

Lees hier meer informatie en voorbeelden van Q2 visgraat parket vloeren.

Nieuwegein Eiken visgraat met ronde band 2

Heeft u vragen over visgraat parket?

Wilt u voorbeelden zien of een prijsopgave voor het leggen van visgraat parket? Neem dan gerust contact met ons op via ons contact formulier. Of bel: 0347-32 06 09 (Dagelijks tussen 7.00 en 22.00 uur).