Wat kan Deley’s Parket voor u doen?

Parket reinigen

Bona Deep Clean System

Zorgt voor een professionele diepe reiniging van houten vloeren – verwijdert hardnekkig vuil en aanslag. Een krachtige schrobzuigmachine met een zeer krachtige reiniger voor een nieuw niveau van schoonmaken. Lees verder voor alle informatie over het reinigen van uw parket…

Parket schuren

Het schuren van een houten vloer gebeurt in 3 fasen. Grof, middel en fijn. Hierna kunnen wij de vloer weer afwerken naar uw keuze. De mogelijkheden zijn olieen   (naturel of kleurolie),  hardwas olie  en lakken. Bij ons kunt u ongeacht wat er op de vloer heeft gezeten een keuze maken uit alle afwerkingen. Bekijk alle informatie over het schuren van uw parketvloer.

Reparatie en aanheling van parketvloeren.

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren en aanheling (bijvoorbeeld voor een aanbouw) van bestaande parketvloeren. Lees alle informatie over reparatie en aanheling van parketvloeren.

Schaderapport maken

Heeft u schade aan uw vloer en heeft u een schade expertise rapport nodig dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij berekenen de schade, maken een rapport en adviseren u over wat u mag verwachten van de verzekering.Bekijk alle informatie over het maken van een schaderapport bij schade aan uw parket of houten vloer.

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem dan direct contact met ons op via ons contact formulier. Of bel: 0347-32 06 09 (Dagelijks tussen 7.00 en 22.00 uur).