KICC. Kennis & Inspiratie Centrum Culemborg

Sinds de opening op 13 maart 2020 zijn wij onderdeel van het Kennis & Inspiratie Centrum Culemborg.

Het KICC, Kennis & Inspiratie Centrum Culemborg, is de  hotspot voor interieur-inspiratie in het hart van Nederland. Een ontmoetingsplaats voor de professional en particulier waar inspiratie tastbaar wordt. In onze showroom van 600 m2 kunt u alles vinden op het gebied van vloeren, raam- en wandbekleding. Zowel op het gebied van traditioneel parket, multiplanken, PVC en laminaat  kunnen wij hier alles bieden. Door de samenwerking aan te gaan en onze kennis en kunde met elkaar te delen hopen wij u samen met onze partners nog beter van dienst te kunnen zijn. Het KICC is echter dagelijks toegankelijk, wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 10.00-16.00 uur.

Wat kunt u zoal vinden bij KICC?  Onze showroom biedt ruim 600 m2 op het gebied van vloeren (parket, houten vloeren, PVC, laminaat, gietvloeren, tapijt, marmoleum, vinyl etc), gordijnen, jaloezieën, binnen- en buitenzonwering, karpetten, maar ook decoratieve wandbekleding zoals behang en akoestische panelen zijn ruim vertegenwoordigd.

KICC is een eerste initiatief van onze partners IPS (Independent Project-Stoffering) en Mood4Style en we zijn trots hier deel van uit te maken.

IPS, een familiebedrijf van Alfons en Corine Hoolmans inmiddels aangevuld met de volgende generatie Brandon en Kevin. Een landelijk werkend bedrijf met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van vloerafwerking en raamdecoraties voor de projecten.

Het gezicht achter Mood4Style! is Carola Hoolmans, die met ruim 12 jaar ervaring een drive en passie heeft voor interieur en als geen ander uw wensen kan vertalen naar realisatie.

Kennis en inspiratie centrum Culemborg