KICC. Kennis en Inspiratiecentrum Culemborg

Sinds de opening 13 maart 2020 zijn wij onderdeel van het Kennis & Inspiratie Centrum Culemborg.

Het KICC, Kennis en Inspiratie Centrum Culemborg, is de nieuwe hotspot voor interieur-inspiratie in het hart van Nederland. Een ontmoetingsplaats voor de professional en particulier waar inspiratie tastbaar wordt.U treft hier een verlengstuk van onze showroom aan. Zowel op het gebied van traditioneel parket als multiplanken kunnen wij hier alles bieden.Door de samenwerking aan te gaan en onze kennis en kunde met elkaar te delen hopen wij u samen met onze partners nog beter van dienst te kunnen zijn. Op deze locatie zijn wij zelf uitsluitend op afspraak aanwezig. Het KICC is echter wel dagelijks toegankelijk, belt u echter even van tevoren als u deze locatie wenst te bezoeken. Dan zorgen wij ervoor dat er iemand is om u te ontvangen.

Wat kunt u zoal vinden bij KICC? Vloeren (parket,PVC,gietvloeren,tapijt(tegels),marmoleum etc), gordijnen, jaloezieën, binnen- en buitenzonwering, karpetten, maar ook decoratieve wandbekleding zijn ruim vertegenwoordigd.

KICC is een initiatief van IPS (Independent Project-Stoffering) en Mood4Style!

IPS, een familiebedrijf van Alfons en Corine Hoolmans inmiddels aangevuld met de volgende generatie Brandon en Kevin. Een landelijk werkend bedrijf met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van vloerafwerking en raamdecoraties voor de projecten.

Het gezicht achter Mood4Style! is Carola Hoolmans, die met ruim 12 jaar ervaring een drive en passie heeft voor interieur en als geen ander uw wensen kan vertalen naar realisatie.

Kennis en inspiratie centrum Culemborg