Meester der Parketteurs zijn ambachtelijke parketteurs

deleys-parket-meesterderparketteurs-certificaatDeze gemotiveerde groep ambachtelijke parketteurs hebben zich al vele jaren bewezen in de praktijk.

Meestal zijn ze niet gevormd door de opleiding, maar door de passie van het ambachtsvak Onze leden, zijn zulke ambachtslieden. Ze begonnen ooit als leerling parketlegger en hierdoor zijn het de ideale leermeesters voor de ambacht. Een Meester Parketteur staat achter zijn product, kwaliteit en service. Het is tenslotte voor u als consument een kostbare en duurzame investering! Meesters der Parketteurs maken graag de fundering van uw interieur. Immers is de vloer het grootste interieurstuk van uw woning en hiermee beeld en sfeer bepalend. Meester der Parketteurs wordt gevormd door een kring van ervaren Meester parketteur. Zij maken zich sterk voor de instandhouding van het ambacht en het beschermen van de consument.

Meesterderparketeurs 2

Passie is de basis

Passie is liefde en respect voor je ambacht, een aangeboren afwijking van de echte Meester. Die passie zie en merk je gelijk als je met zo’n iemand praat, de ogen beginnen te stralen, je krijgt een tot in detail gespecificeerd en maatwerk advies. Daarnaast herken je passie aan de manier van werken, de structuur en het gemak. Passie herken je ook aan opgeleverde werk, het is uitgevoerd tot in detail. Het zijn immers de kleine dingen die grote verschillen maken.

Voor hen die kwaliteit wensen, bent u bij Deley’s parket aan het juiste het adres. Want u weet zeker dat u compleet ontzorgd wordt.

Heeft u vragen over onze aanpak van uw project?

Neem dan gerust contact met ons op via ons contact formulier. Of bel: 0347-32 06 09 (Dagelijks tussen 7.00 en 22.00 uur).