Over Deley’s Parket: ambachtelijk parketbedrijf

Wij zijn een ambachtelijk parketbedrijf gespecialiseerd in traditioneel parket en patroonvloeren. Onze specialiteit is de realisatie en restauratie van patroonvloeren, stroken-vloeren, verouderde vloeren & multiplank vloeren. Daarnaast verkopen wij ook laminaat vloeren en PVC vloeren. Ook kan men bij ons terecht voor traprenovatie, het schuren en onderhoud van de bestaande vloer en voor deskundig advies bij brand-, water- en inbraakschade.

Wie is Deley’s Parket?

Wij, Frans en Ariëtte Deley, zijn de trotse eigenaars van dit mooie familiebedrijf. Dat onze zoon Bart, als 4e generatie, ook gekozen heeft voor dit prachtige vak maakt ons natuurlijk nog trotser.

Ons doel is om samen met u op zoek te gaan naar de parketvloer van uw dromen. Dit doen wij door een zo eerlijk en realistisch mogelijk beeld te scheppen van wat u mag verwachten. De leveranciers die wij hebben uitgekozen voor onze collectie zijn dan ook naar onze mening de beste die er zijn in hun branche. Zo worden al onze vloeren met liefde en aandacht voor het vak geproduceerd en afgewerkt, wij onderhouden korte lijnen met onze leverancier. Uw vloer wordt bij ons dan ook speciaal voor u gemaakt waardoor wij aan al uw wensen kunnen voldoen. Zoals houtsoort, sortering, breedte, patroon en afwerking. Een vloer op maat dus!!

Ook het onderhoud van uw bestaande houten vloer zoals schuren en afwerken is één van onze dagelijkse werkzaamheden. Met de beste machines en stofafzuiging maken wij uw bestaande vloer weer als nieuw. Voor de afwerking gebruiken wij de meest hoogwaardige producten, zodat u weer lang en zonder al teveel onderhoud jarenlang van uw vloer mag genieten!

Historie van Deley’s Parket

Deley’s Parket is in Utrecht,Vianen en omgeving een bekende naam. De eerste generatie, de grootvader van Frans, startte na de oorlog met het vak van parketteur bij een parketfabriek in Amsterdam.
In 1960 is de Wim Deleij, de vader van Frans daar ook begonnen als leerling parketteur en is daar doorgegroeid tot volwaardig parketteur.
In 1978 starte Frans zijn vader zijn eigen parketbedrijf in het centrum van Utrecht. Daar heeft hij in de loop der jaren dan ook een behoorlijke klantenkring opgebouwd. Het gebeurt dan ook nog wekelijks dat we onderhoud moeten plegen op een vloer die door Frans zijn vader of opa is gelegd. Dit blijft toch altijd nog erg bijzonder.
Frans zelf is in 1984 begonnen bij het bedrijf van zijn vader en doet het werk tot op de dag van vandaag met passie en plezier. Onze zoon Bart werkt sinds 2017 fulltime op de vloer, als een volwaardig parketteur maakt hij de mooiste vloeren. De liefde voor HOUT zit al 4 generaties verweven en daar zijn we trots op!

Graag tot ziens in onze winkel!

Frans en Ariëtte Deley

Heeft u vragen over parket?

Wilt u voorbeelden zien of een prijsopgave voor het leggen van parket ontvangen?

Neem dan gerust contact met ons op via ons contact formulier.
Of bel: 0345-709871 (Dagelijks tussen 8.00 en 18.00 uur).

deleys parket ambachtelijk familliebedrijf in vianen(utrecht)