Over Deley’s Parket: ambachtelijk parketbedrijf

Wij zijn een ambachtelijk parketbedrijf gespecialiseerd in patroonvloeren. Onze specialiteit is in de realisatie en restauratie van patroonvloeren, stroken-vloeren, verouderde vloeren & multiplank vloeren en daarnaast verkopen wij ook laminaat vloeren en PVC vloeren. Ook kan men bij ons terecht voor traprenovatie, onderhoud van de bestaande vloer en voor deskundig advies bij brand-, water- en inbraakschade.

Wie is Deley’s Parket?

Wij, Frans en Ariëtte Deley, zijn de trotse eigenaars van dit mooie familiebedrijf. Dat onze zoon Bart, als 4e generatie, ook gekozen heeft voor dit prachtige vak maakt ons natuurlijk nog trotser.

Ons doel is om met u op zoek te gaan naar de parketvloer van uw dromen. Dit doen wij door een zo eerlijk en realistisch mogelijk beeld te scheppen van wat u mag verwachten. De leveranciers die wij hebben uitgekozen zijn dan ook in ons beeld de beste die er te krijgen zijn. Zo worden al onze parketvloeren in Nederland geproduceerd en afgewerkt. Dit heeft onder andere als voordeel dat uw houten vloer niet te lang op transport hoeft en mocht er onverhoopt toch wat mee zijn is er een korte lijn met de producent. Uw vloer wordt bij ons dan ook speciaal voor u gemaakt waardoor wij aan al uw wensen kunnen voldoen. Zoals houtsoort, sortering, breedte, patroon en afwerking. Een vloer op maat dus!!

Ook het onderhoud van uw bestaande houten vloer zoals schuren en afwerken is één van onze dagelijkse werkzaamheden. Met de beste machines en stofafzuiging maken wij uw bestaande vloer weer als nieuw. De meest hoogwaardige producten gebruiken wij voor de afwerking, zodat u weer lang en zonder al teveel onderhoud jaren plezier van uw houten vloer heeft.

Historie van Deley’s Parket

Deley’s Parket is in Vianen en omgeving een bekende naam. De eerste generatie, de grootvader van Frans, startte na de oorlog met het vak van parketteur bij een parketfabriek in Amsterdam.
In 1960 is de vader van Frans daar ook begonnen als leerlingparketteur en is daar doorgegroeid tot volwaardig parketteur.
In 1978 starte Frans zijn vader met zijn eigen parketbedrijf in het centrum van Utrecht. Daar heeft hij in de loop der jaren dan ook een behoorlijke klantenkring opgebouwd. Het gebeurt dan ook nog wekelijks dat we onderhoud moeten plegen op een vloer die door Frans zijn vader of opa is gelegd. Dit blijft toch altijd nog erg bijzonder.
Frans zelf is in 1984 begonnen bij het bedrijf van zijn vader en doet het werk tot op vandaag met passie en plezier. Zeker nu onze zoon Bart ook voor dit mooie en bijzondere vak gekozen heeft.

Graag tot ziens in onze winkel!

Frans en Ariëtte Deley

Heeft u vragen over parket?

Wilt u voorbeelden zien of een prijsopgave voor het leggen van parket?

Neem dan gerust contact met ons op via ons contact formulier.
Of bel: 0345-709871 (Dagelijks tussen 7.00 en 21.00 uur).

deleys parket ambachtelijk familliebedrijf in vianen(utrecht)