Dennebos Flooring & Deley’s Parket

Waarom een Dennebos vloer?

Is het niet onze persoonlijkheid die ons maakt tot wie wij eigenlijk zijn? Die voor bijzonderheden zorgt en ons karakter tot uiting brengt? De weerspiegeling hiervan vinden we terug in de omgeving die we creёren, waarin we wonen en werken en waarin we ons thuis voelen. Dennebos Flooring biedt u hiervoor de individuele basis, een houten vloer speciaal voor u gemaakt.

Hout is de basis van iedere Dennebos vloer.

Eén van de oudste natuurlijke bouwmaterialen, is de basis van iedere Dennebos vloer: Hout. Duurzaamheid en verantwoord omgaan met een product van moeder natuur, is voor het bedrijf vanzelfsprekend. Met eigen FSC-gecertificeerde bosconcessies en daarnaast aanvoer uit PEFC- en FSC-gecertificeerde bossen zorgt Dennebos Flooring ervoor dat onze bossen blijven bestaan voor volgende generaties.

Vanaf het rondhout (bos) blijft alles in eigen beheer. Het zagen,drogen,lijmen, bewerken en afwerken. En dat gebeurt allemaal op Nederlandse bodem in Raalte. Een eerlijk , verantwoord en solide bedrijf dat MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) hoog in het vandaal heeft staan.

De extra voordelen voor u behalve de natuur bewuste keuze, zijn alle voordelen van de Dennebos meerlaagsvloeren: stabiel (werkings-arm), uitermate geschikt voor het leggen op vloerverwarming, afgewerkt met 100% natuurlijke hardwaxolie.

Elke vloer heeft een massieve toplaag van 5,5 mm Eikenhout welke op een unieke manier verlijmd wordt op een 12 of 15 mm berken multiplex onderlaag. Hierdoor is deze zeer geschikt voor vloerverwarming, heeft deze minder neiging tot ongewenst schoteling en heeft hij een minimale kans op kiervorming. Al deze vloer kunnen zowel vol-verlijmd als zwevend gelegd worden.

Voorbeelden van de Dennebos Flooring collecties

Collectie White-Nature-Grey-Dark

Bovenstaande collecties zijn verkrijgbaar in diverse breedtes variërend van 11 tot 40 cm. Daarbij heeft u een keuze uit de dikte 17,5 of 20,5 mm
Lengtes tot 5 meter mogelijk en keuze uit een breed scala aan behandelingen w.o. fijnbezaagd, geborsteld,verouderd etc.
Tevens heeft u de keuze uit onderstaande sorteringen

  • Rustiek 1 bis > spintvrij en noest tot 15 mm toegestaan
  • Rustiek A > spintvrij en noest tot 35mm toegestaan
  • Rustiek B > spintvrij en noest tot 80 mm toegestaan
  • Rustiek C > spintvrij en noesten en scheuren onbeperkt

Heeft u vragen over Dennebos flooring?

Wilt u voorbeelden zien of een prijs opgave voor het leggen van een Dennebos houten vloer? Neem dan direct contact met ons op via ons contact formulier. Of bel: 0345-709871 (Dagelijks tussen 7.00 en 21.00 uur).